HyperAlerts gjør comeback med ny varslingstjeneste for Facebook og Twitter, HyperAlerts2

Morten Myrstad December 11, 2013 0
HyperAlerts gjør comeback med ny varslingstjeneste for Facebook og Twitter, HyperAlerts2

Det digitale kommunikasjonsbyrået Hyper er etter 2 års ventetid tilbake med en ny versjon av varslingstjenesten HyperAlerts. Den nye versjonen gjør det mulig å sette opp varslinger både for Facebook og Twitter.

I sin tid (2011) eksploderte interessen for HyperAlerts etter svært gode anmeldelser fra de amerikanske sosiale medie-ekspertene Mari Smith og Jay Baer i Convince&Convert. Men etter hvert syntes HyperAlerts overflødig etter at Facebook hadde implementert tilsvarende funksjonalitet.

Mange fans fortsatte imidlertid å bruke HyperAlerts, og i 2012 spurte Hyper brukerne om råd. Nå er omsider rådene omgjort til et relansert produkt.

I denne videoen ser du hvordan Hyper presenterer den HyperAlerts2.

De  nye funksjonene

HyperAlerts2 inneholder bl.a. varslinger for Twitter, real-time oppdateringer for Facebook-administratorer. På Facebook kan du velge om du vil bli varslet om poster, kommentarer og/eller privat meldinger. Brukerne kan velge å motta varslingene umiddelbart, daglig eller ukentlig.

Tjenesten vil tilbys både i en gratisversjon og en versjon som koster 5 dollar per måned. De første 3 månedene er gratis, og det er mulig å registrere seg umiddelbart på hyperalerts.no.

Så gjenstår det å se hvordan brukerne – og Mari Smith – tar imot HyperAlerts2!