Mats Lyngstad til Sosial direkte for å snakke om digital annonsering

REDAKSJONEN October 22, 2013 2
Mats Lyngstad til Sosial direkte for å snakke om digital annonsering

De siste årene har de sosiale nettverkene med Facebook i spissen, blitt en stor og viktig annonsekanal, også i det norske markedet. Nye annonseformater testes ut løpende, med et stort innslag av såkalt sosiale annonser.

Onsdag 23. oktober (21-22) besøker Mats Lyngstad, nå Venture Factory og tidligere Facebook, Sosial direkte for å gi oss et overblikk over digital annonsering og et dypdykk i sosial annonsering.

Her kan du følge onsdagsendingen Live.

Ventureselskap

Mats Lyngstad er markedssjef i ventureselskapet Venture Factory som jobber med å utvikle og etable digitale forretningskonsepter og netthandelkonsepter. Her leder han markedsarbeidet for porteføljeselskapenene som på løpende bånd etableres.

Performance marketing

Tidligere jobbet Mats i Facebook opp mot norske mediebyråer og direktekunder for å øke kunnskapen om hvordan Facebook kan brukes som en marketingkanal. Mats er lidenskapelig opptatt av performance marketing og entreprenørskap, og opprettet nylig en blogg om temaene på http://matslyngstad.com.

Tune in onsdag kveld!

Tune inn på vårt nettsted eller på vår YouTube-kanal onsdag 23. oktober kl. 21-22 for å se Sosial direkte live.

Opptak fra forrige sending

Her finner du opptaket fra vår forrige sending, 9. oktobert! http://www.sosialdirekte.no/sosial-direkte-28-9-oktober-2013/