NIR-gutta fra podcast til web-TV på Sosial direkte!

REDAKSJONEN October 8, 2013 1
NIR-gutta fra podcast til web-TV på Sosial direkte!

Onsdag 9. oktober kan du ikke bare høre NIR-gutta – du kan se dem også! Da tar nemlig Sindre Holme og Marius Thorkildsen turen fra podcasten Norske informasjonsrådgivere og over til web-TV-konseptet Sosial direkte.

OPPDATERING: Her finner du opptaket fra 9. oktobert! http://www.sosialdirekte.no/sosial-direkte-28-9-oktober-2013/

Oppmerksomhetsbehov

Podcasten Norske informasjonsrådgivere startet for et knapt år siden – ifølge dem selv – som en konsekvens av tre fyrers uhelbredelige pratesjuke, formidlingstrang og oppmerksomhetsbehov. De tre fyrene det er snakk om er Sindre Holme, Marius Thorkildsen og Marius Staulen.

Skulle forbedre PR-bransjens rykte

Men NIR-gutta hadde også en seriøs programerklæring:
- Vi jobbet da alle tre helt og delvis i PR-byråer og var lei av at bransjen og byråene var så uglesett av andre. PR-bransjen hadde på den tiden et like dårlig rykte som pengeinnkrevere og bruktbilselgere, og det ønsket vi å få gjort noe med. Det klarte vi ikke, men vi klarte å få til en regelmessig podcast som hittil har kommet i 42 utgaver, og som blir lyttet til av bransjefolk og andre som er opptatt av kommunikasjon, sier Sindre Holme til nettmagasinet Sosial direkte.

Podcast om kommunikasjon

I begynnelsen handlet Norske informasjonsrådgivere stort sett om PR, men nå inneholder programmet også mye om markedsføring og andre deler av den såkalte kommunikasjonspaletten.

Les ellers vår omtale av NIR-gutta her: http://www.sosialdirekte.no/nir-gutta-med-fredagens-podcast-42/

Direkte på nytt nettsted

Vi i Sosial direkte har nå tilrettelagt for direktesendinger på vårt nye nettsted i tillegg til YouTube, så tune in på Sosial direkte #28 – 9. oktober 2013 kl. 21-22. Og få med deg podcast-gutta som videocast!