Velkommen til Sosial Direkte

Nina Golizade September 25, 2013 2
Velkommen til Sosial Direkte

Hei alle sammen! Jeg heter Nina , jeg er en  30 år gammel Oslo-jente som er litt for glad i sko. Som de fleste jenter har jeg sett alle sex in the city episodene minst fem ganger. Jeg er født 21. Mai, som innebærer at jeg er Tyr.

Et av kjennetegnene til Tyren er at vi elsker å lede. Jeg liker å samle og engasjere folk. Det beste jeg vet er å kunne gjøre en forskjell i folks liv.

Jeg jobber i Resolution Media, som ligger under Omnicom Media Group. I min avdeling jobber vi med å fortelle historiene til merkevarene til våre kunder.

Min rolle i Sosial Direkte blir å samle inspirerende mennesker som jobber med digital kommunikasjon til å dele sine tanker med alle som brenner for faget.  Her ønsker jeg å engasjere både kjente og ukjente stemmer som ønsker å skape forandringer som de tror på.

Jeg gleder meg til å presentere alle de flinke menneskene som vi er så heldige å ha fått med på laget.

  • Wannabejaeger

    “Imponerende” sak på Sosial Direkte med minst 15 skrivefeil! Godt hun bare skal hente inn andre til å skrive.

    • Nina Golizade

      Takk for tilbakemeldingen, jeg lover å bli bedre på rettskrivingen fremover. Ha en fin dag :)