Velkommen til Sosialdirekte.no

Takin Kroop September 29, 2013 1
Velkommen til Sosialdirekte.no

Mitt navn er Takin, og jeg er bare usle 21 år. Bor i Vestby, men tilbringer mest tid i Tigerstaden. Er særlig begeistret for The Office og Workaholics, men klarte aldri å ta Lost eller Game of Thrones helt innover meg.

Hva er det jeg driver med? Jeg er en stolt Fanbooster. Jeg er Head of Social Media ved Startup Weekend Oslo. Jeg har allerede rukket å starte to selskaper. Jeg sitter i Studentunionen ved Campus Kristiania. Jeg liker fotografi og alt som har med kreativitet å gjøre.  Og ikke minst, jeg elsker digital kommunikasjon og marketing. Hva mer kan man selv?… Jo! Jeg er mest sannsynlig den laveste 21 åringen du har møtt. Også driver jeg Takinkroop.com også da! Liker å se meg selv som en “go-getter”.

I Sosial Direkte kommer jeg til å jobbe tett med Morten og Jon Kristian på web-fronten. Dette gjelder alt fra utforming til layout og UX Design. Jeg gleder meg til å gjøre Sosial Direkte til din destinasjon når det gjelder en one-stop-resource til alt mellom teknologi og digital kommunikasjon!

 

Hei! Jeg heter Jon Kristian Haakonsen og er 22 år. Jeg er det mange vil kalle en klatrer, men for min del er det først og fremst stupbratte fjellvegger som gjelder. Jeg studerer siste året på Reklame og merkekommunikasjon på NKF i Oslo. Jeg driver også selskapet JKH Communications der jeg idag jobber som digital rådgiver. Samtidig sitter jeg også i talentgruppen til Mereris (PR-operatørene/SPRE) og som Koordineringsansvarlig i Hovedstyret til Studentunionen ved Campus Kristiania. Jeg har også bakgrunn fra Høyre.

Som dere kanskje skjønner har jeg en brennende interesse for ganske mye rart, men digital kommunikasjon og da spesielt mulighetene vi får via sosiale medier ligger meg nærmest for tiden. Jeg er veldig fascinert at man idag kan snakke med mer eller mindre hvem som helst på f.eks twitter. Dette fikk jeg godt frem med ett arrangement jeg sto bak forrige uke som heter =EGO?, der var de fleste foredragsholderne mennesker jeg hadde møtt via twitter. Sjekk gjerne også ut bloggen min www.jonkristianhaakonsen.net

Jeg er med i Webteamet til Sosial direkte og min rolle er å være strategen i teamet. Jeg syntes det alltid er viktig å se på om vi kan gjøre ting enklere for brukeren og om endringene som er foreslått egentlig trengs? Jeg er perfeksjonist, så enten det er snakk om UX eller Content vil jeg alltid strekke meg og de rundt meg så langt det går.